Vozol Kaç Çekim 1 Sigara

Vozol Puff Kaç Çekim 1 Sigara? 20 çekim, 1 sigara yapar. Ancak buradaki çekim, hafif ve nazik şekilde yapılan çekimler için geçerlidir. Küçük nefes çekimlerinden 20 kere yapmak, yaklaşık olarak 1 dal sigara içmek ile aynı etkiye sahiptir.

Vozol’ün kaç çekimde bir sigaraya denk geldiği kesin bir şekilde söylenemez.

Bunun nedenleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kişisel Çekim Alışkanlıkları: Her bireyin sigara içme sıklığı ve çekim derinliği farklıdır. Bu nedenle, bir kişi için bir çekim, başka bir kişi için yarım veya bir sigaraya denk gelebilir.
  • Cihazın Özellikleri: Vozol’ün farklı modelleri ve likitlerinin nikotin seviyeleri farklılık gösterir. Bu da bir çekimde alınan nikotin miktarını etkiler.
  • Sigara Türü: Geleneksel sigaraların nikotin seviyeleri ve yanma süreleri de farklılık gösterir. Bu nedenle, Vozol’ü geleneksel bir sigaraya tam olarak eşleştirmek mümkün değildir.

Vozol gibi elektronik sigaraların amacı, sigarayı tamamen bırakmak isteyen veya sigara tüketimini azaltmak isteyen kişilere alternatif bir seçenek sunmaktır. Bu cihazların nikotin seviyeleri kademeli olarak azaltılarak sigarayı bırakma sürecini kolaylaştırmaya yardımcı olabilir.

Vozol tarafından geliştirilen ve kullanıma sunulan farklı seriler vardır. Bu serilerin içerisinde ise çok sayıda model bulunur. Tahmine edileceği üzere bu modellerin çekim sayıları farklılık gösterir. Çok tercih edilen bazı seriler ve bunlardaki bazı modellerin çekim sayıları şu şekildedir:

  • Switch serisi: 600, 700 ve 1700 puff
  • Vista serisi: 16000 ve 20000 puff
  • Star serisi: 6000, 8000, 9000, 12000 ve 20000 puff
  • Gear serisi: 4000, 6000, 7000 ve 10000 puff
  • Neon serisi: 10000 puff
  • Tigo serisi: 600 puff
  • Joygo serisi: 600 puff

Vozol Ne Kadar Gider?

Çekim sayıları, 500 ile 20000 arasında değişir. Ancak sadece buradaki verilere bakarak cihazların ne kadar süre kullanılabileceği hakkında net süreler belirtmek mümkün değildir. Burada kullanım alışkanlıkları büyük bir öneme sahiptir. Kullanıcıların hangi sıklıkla nefes çektikleri, nefeslerinin büyüklükleri ve kullanım yoğunlukları önem taşır. Ayrıca tercih edilen modelde bulunan coil ve diğer teknik özellikler de kullanım süresi üzerinde etkilidir.

Vozol markası, cihazların verimliliğini artırmak için farklı geliştirmeler yapmıştır. Özel olarak geliştirilen coil’ler, yeni cihazların daha uzun süre kullanılmasına imkan vermiştir. Aynı likit miktarına sahip olmasına karşın bazı modellerin kullanım süresi daha uzun olabilmektedir.

Her ne kadar net süreler kullanmak mümkün olmasa da çekim kapasitelerine göre cihazların kullanım süreleri ile ilgili bazı genel detaylar şu şekildedir:

Bunlar ortalama süreler olup, birçok faktöre göre söz konusu süreler farklılık gösterebilir.

Vozol’un Bittiği Nasıl Anlaşılır?

Üzerinde dijital ekran olmayan modellerin bittiği, belirgin bir yanık tadının gelmesi ile anlaşılır. Dijital ekran göstergeleri olan modellerde ise bu ekrana bakılarak likit seviyesi takip edilebilir.

Sonuç olarak, Vozol’ün kaç çekimde bir sigaraya denk geldiği sorusunun net bir cevabı yoktur. Bu, kişisel kullanım alışkanlıkları, cihazın özellikleri ve sigara türü gibi birçok faktöre bağlıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir